Välkommen till oss på Renovera Badrum Östersund

Välkommen till oss på Renovera Badrum Östersund

Vi på Renovera Badrum Östersund har ett samarbete tillsammans med Badrumsbyggarn Jämtland AB

Vi utför badrumsrenoveringar med kvalité till både privatpersoner och företag i hela Östersund. Alla våra hantverkare är certifierade enligt GVK - säkra våtrum. För oss betyder det mycket att våra kunder känner sig trygga och säkra genom hela processen.

Vi åtar oss arbeten för nyproduktion, reparation och renovering av nästan alla typer av badrum. Tillsammans med kund tar vi fram rätt lösning efter dina behov. Vi arbetar alltid med produkter av högsta kvalitet. 

Våra styrkor som hantverkare är lång erfarenhet, kunnighet samt att vi alltid levererar kvalité på våra badrumsrenoveringar.

Vi känner stor tacksamhet till våra kunder som varmt rekommenderar oss vidare till nära och kära. 

Nöjda kunder är alltid vår största prioritet och det har vi hittills lyckats med genom fina slutresultat med bra kommunikation.

Renovera Badrum Östersund erbjuder dig som privatperson och företag kostnadsfri offert och platsbesök. Kom i kontakt med oss via hemsidan så kan vi prata vidare om hur vi kan hjälpa dig att uppfylla din badrumsdröm. Med lång branscherfarenhet kan vi gärna vägleda dig genom hela processen, allt för att underlätta för dig och din tid. 

Du är välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert & platsbesök

Vi på Renovera Badrum Östersund hjälper gärna till att underlätta ert val av badrum. Vi erbjuder privatpersoner och företag kostnadsfritt platsbesök för att säkerställa dina önskemål och möjligheten att kunna ta fram en unik lösning för just ditt drömbadrum. 

Du är välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert & platsbesök

Boka platsbesök